Belangrijkste verkeershinder n.a.v. herdenkingsplechtigheid "100 jaar Groote Oorlog" te Nieuwpoort
24 October 2014 - Nieuwpoort - Bron: Politie Westkust
Belangrijkste verkeershinder n.a.v. herdenkingsplechtigheid "100 jaar Groote Oorlog" te Nieuwpoort

Op 28 oktober 2014 gaat de plechtige herdenking van "100 jaar Groote Oorlog" door in Nieuwpoort. Koning Filip ontvangt op dat moment de buitenlandse staatshoofden en regeringsleiders van de Eerste Wereldoorlog landen.

Hieronder geven wij u de belangrijkste verkeershinder mee:

Tussen 12.00uur en 17.00uur zal in de omgeving van het Albert I-monument geen verkeer mogelijk zijn. Ook voetgangers en fietsers worden niet toegelaten. De trams en bussen van De Lijn kunnen er ook niet langs, meer info over de verkeersregeling van De Lijn kunt u op hun website terugvinden.

 Het doorgaand verkeer op de Kustweg, de Langebrug, in de omgeving van de jachthaven, het volledige sluizencomplex, de Nieuwpoortlaan en De Westendelaan is er onderbroken in beide richtingen.

 Verkeer vanuit de richting Middelkerke met bestemming Nieuwpoort - Koksijde - De Panne en verkeer vanuit de richting Nieuwpoort met bestemming Lombardsijde - Middelkerke en Oostende is enkel mogelijk via de E40.

 Let ook op de aangeduide stilstaan-en parkeerverboden en de plaatsen waar enkel plaatselijk verkeer wordt toegelaten. Alle omleidingen zullen duidelijk worden aangegeven.