Try-outs Flanders Fields, eindbestemming Poperinge
06 May 2015 - Poperinge - Bron: Stad Poperinge
Op zaterdag 9 mei 2015 kan je heel uitzonderlijk enkele try-outs bijwonen van de theatervoorstelling Flanders Fields, eindbestemming Poperinge.
Er zijn nog enkele tientallen tickets te verkrijgen aan de balie van Toerisme Poperinge aan 19,5 euro p.p. voor de voorstellingen van 15u en 20u.
 
Intiem theater op een unieke locatie

Tussen de duizenden graven van soldaten die op Lijssenthoek Military Cemetery begraven liggen, rust één vrouw: Nellie Spindler. Haar laatste rustplaats in Poperinge vormt vanaf mei 2015 het unieke decor van een pakkende voorstelling. "Flanders Fields, eindbestemming Poperinge" is een aangrijpende belevenis in een tijdelijk theater die de toeschouwers onderdompelt in de persoonlijke verhalen van enkele oorlogsgetuigen.
Dat we hen leren kennen op de exacte plek waar ze aan hun einde kwamen, op een locatie die de Eerste Wereldoorlog haast tastbaar maakt, zorgt voor een unieke ervaring.

De voorstelling wordt een cross over tussen theater, film en muziek.
 
Cast: Steph Goossens (Thuis, Fata Morgana), Eve Van Avermaet (Er was eens ... Luna, De Borgia Trilogie), Joke De Bruyn (Cordon, Kinderen van Dewindt, Crème de la Crème), Steve Aernouts (Aspe, Witse, Flikken, Any Way the Wind Blows), Tristan Versteven (Witse, Flikken), Maarten Goffin (Wolven, Zone Stad), Pascal Maertens, Lander Depoortere, Walter De Corte
 
Film: Indra Siera (Fans, Oud België, Professor T)
 
Muziek: Matt Dunkley (Moulin Rouge, Pirates of the Carribean, Batman : The Dark Knight, U2, Massive Attack, Luciano Pavarotti)
 
Locatie

Tijdelijk theater naast Lijssenthoek Military Cemetery
Boescheepseweg 35A, 8970 Poperinge
 
Deze voorstelling is in handen van Music Hall.
Het is een creatieopdracht van Stad Poperinge, met de steun van Toerisme Vlaanderen (Impulsprogramma 100 jaar Grote Oorlog).

Tickets en meer info: www.poperinge14-18.be | www.facebook.com/PoperingeStadAchterHetFront