2de Fly In Koksijde: oproep tot vrijwilligers en wedstrijd
30 May 2015 - Koksijde - Bron: Gemeente Koksijde
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 vindt op het vliegveld de tweede editie van Fly In Koksijde plaats. Het organisatieteam legt momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen van dit grote evenement. Hieronder een oproep tot vrijwilligers en de lancering van een wedstrijd!



Oproep

Voor de tweede editie zijn uiteraard weer heel wat helpende handen nodig. Hebt u zin om aan dit evenement mee te werken? Om eens iets totaal anders dan gewoonlijk te doen? Om ook bevoorrechte getuige te zijn van wat achter de schermen van een groot evenement gebeurt? Kortom, om een nieuwe verrijkende ervaring mee te maken? Schrijf u dan snel in op www.flyinkoksijde.be!

Wedstrijd

Fly In Koksijde staat zoals vorig jaar opnieuw in het teken van WO I. Het meest bekende symbool van de Eerste Wereldoorlog is ongetwijfeld de klaproos, de "poppy" in het Engels. In het verwoeste Vlaamse landschap van de Westhoek bloeiden toen geen bloemen meer, behalve de klaproos…

Vorig jaar legde onze groendienst een groot klaprozenveld aan bij de Abdijhoeve Ten Bogaerde. Dit terrein is opnieuw met klaprozen ingezaaid. Als de natuur even mee wil, bloeien daar van de zomer opnieuw de klaprozen. Daarover volgende vraag waarmee 10 x 2 toegangstickets te winnen zijn: "Wie schreef het gedicht In Flanders Fields?"

Antwoorden tot 20 juni, zenden aan communicatie@koksijde.be