Elf November - Scholenwedstrijd
19 oktober 2018 - Nieuwpoort - Bron: Stad Nieuwpoort
De jaarlijkse scholenwedstrijd vindt plaats op woensdag 24 oktober 2018 om 14.30 u. in het bezoekerscentrum Westfront Nieuwpoort.

Deze scholenwedstrijd is bedoeld voor de leerlingen van de derde graad lager onderwijs en de eerste graad middelbaar onderwijs van alle Nieuwpoortse scholen.

Op woensdag 24 oktober wordt in de namiddag voor de deelnemers van de scholenwedstrijd een geleid bezoek aan het bezoekerscentrum en de tijdelijke tentoonstelling ‘Een Stad vol Stellingen’ georganiseerd met 2 gidsen. Na het bezoek lossen de leerlingen de vragenlijst individueel op en worden de resultaten berekend. Het einde is voorzien rond 16.30 u.

De prijsuitreiking wordt georganiseerd op zondag 11 november 2018 om 11.30 u. in de bovenzaal van de Stadshalle. Voor alle deelnemers zijn er aankoopbonnen voor boeken en computermateriaal voorzien als beloning.

Info en organisatie: Stad Nieuwpoort i.s.m. Verbroedering der Vaderlandslievende Maatschappijen Nieuwpoort – Eric Verdonck: tel. 058 22 44 28 of e-mail: eric.verdonck@nieuwpoort.be