Zomernocturne in het Bezoekerscentrum Westfront
01 June 2018 - Nieuwpoort - Bron: Stad Nieuwpoort
Op zaterdag 16 juni 2018 krijgt de zomernocturne in het bezoekerscentrum Westfront een jazzy tintje. De muziekgroep The New Orleans Night Owls brengt een muzikaal optreden in de rotonde van het bezoekerscentrum, Kustweg 2. 

Bezieler-trompettist en ‘New Orleans-autoriteit’ Joris De Cock brengt sinds jaar en dag de allerbeste instrumentalisten samen, gaande van trompettisten, gitaristen tot tenorsaxofonisten. Samen met zijn collega’s Thomas Van Gelder (sax), Bart Vervaeck (gitaar), Bernd Coene (drums) en NN (contrabas) zal hij een swingend optreden brengen. 

De deuren van het Westfront gaan open vanaf 18 u. zodat men vooraf nog een vrij bezoek kan brengen aan de permanente tentoonstelling over de onderwaterzetting tijdens WO I en de tijdelijke tentoonstelling ‘Paard & Koning’. Het optreden start om 19.30 u. en wordt afgesloten met een lekker drankje en hapje.

De kostprijs van een ingangsticket bedraagt € 10 (VVK) en € 12 (ADD). Tickets zijn verkrijgbaar via Westfront Nieuwpoort, dienst toerisme, dienst cultuur en online via www.westfrontnieuwpoort.be