Kapelanij C. Verschaeve, Alveringem in de Groote Oorlog
23 June 2020 - Alveringem - Bron: Gemeente Alveringem
Vanaf 4 juli 2020 zijn de bezoekers terug welkom in de Kapelanijsite C. Verschaeve, Alveringem in de Groote Oorlog. Door de coronapandemie en opgelegde maatregelen is de dienst Mens & Vrije Tijd verplicht om enkele spelregels in te voeren.

Het bezoek is in eerste instantie voor individuele bezoekers of gezinnen met max. 4 personen. Groepsbezoeken zijn niet toegestaan, omdat we de coronamaatregelen niet kunnen garanderen. Het bezoek moet je vooraf reserveren via de dienst Mens & Vrije Tijd | Toerisme. Dit kan per mail cultuur@alveringem.be of telefonisch 058 28 88 81. Zo kunnen de vrijetijdsmedewerkers het aantal bezoekers die tegelijkertijd het museum bezoeken beperken. Per timeslot van 15 minuten laten we een gezelschap/gezin toe. Het museum kan je bezoeken tussen 10 u. en 16 u. tijdens de week. Tijdens het weekend kan dit enkel in de namiddag vanaf 13.30 u. tot 16 u. 

In kapelanij richt de dienst Mens & Vrije Tijd een toeristisch infokantoor in. De bezoekers kunnen er terecht voor toeristische informatie en aankoop van recreatieve routes. Dit toeristisch bijkantoor is open tussen vanaf 13.30 u. en 16.30 u. op zater-, zon- en feestdagen in de maanden juli en augustus 2020. Tijdens de week kunnen de bezoekers terecht in het gemeentehuis/toerisme voor toeristische informatie.

COVID 19-maatregelen

Tijdens het bezoek worden de nodige COVID 19-voorzorgsmaatregelen in acht genomen, zodat iedereen met een gerust hart de site C. Verschaeve, Alveringem in de Groote Oorlog kan bezoeken.

Meer info: