Het MMP1917 zoekt figuranten voor een theaterwandeling
15 January 2024 - Zonnebeke - Bron: Gemeente Zonnebeke
Het Passchendaele Museum organiseert samen met de Universiteit van Kent (VK) de belevingswandeling ‘The Way Back’ op 24, 25 en 26 mei 2024. Het kasteel van Zonnebeke vormt het decor voor een unieke ervaring. Een combinatie van projecties, ‘videomapping’, muziek en gesproken woord brengen het Zonnebeke van anno 1920 weer tot leven.

Tijdens de belevingswandeling worden bezoekers meegenomen in het ondergrondse gedeelte van het Passchendaele Museum. Via de loopgraven komen ze tot bij het kasteel dat het decor vormt voor een spectaculair einde van de wandeling.

De wandelingen starten om 18 uur en duren tot 22 uur, met een pauze. Daarnaast vindt er om 22.30 uur een gratis (korte)voorstelling met projectie en figuranten op de gevel van het kasteel plaats.

Om deze belevingswandeling tot stand te brengen, zoeken we figuranten (mannen, vrouwen en kinderen) die onze bezoekers meenemen in het verhaal van ‘The Way Back’.

Voel jij je geroepen? Heb je enige acteerervaring? Schrijf je dan voor 31 januari 2024 in!

Na 31 januari bekijkt het museum samen met de Universiteit van Kent de kandidaten en koppelen ze zo snel mogelijk terug. In de maand april plannen ze dan enkele infomomenten/korte repetities in.

Meer info? Passchendaele Museum, 051 77 04 41, events@passchendaele.be