48e Editie Vierdaagse van de IJzer van 17 tot 20 augustus 2021
01 juni 2021 - Nieuwpoort - Bron: Vierdaagse van de IJzer
Zich baserend op het perspectief voortvloeiend uit zomerplan dat op 11 mei 2021 door de federale regering en de regeringen van de deelstaten in het Overlegcomité werd beslist, kwam het Organiserend comité van de Vierdaagse van de IJzer vandaag tot het besluit om verder te gaan met de voorbereiding van de 48ste editie van de Vierdaagse van de IJzer.

Na een jaar gedwongen onderbreking zetten Defensie en de partnersteden (Koksijde, Nieuwpoort, Diksmuide, Poperinge en Ieper) dus terug met veel enthousiasme hun schouders onder de organisatie van dit grootse en gezellig wandelevenement in de Westhoek.

De 48ste editie van de Vierdaagse van de IJzer gaat door van 17 tot 20 augustus 2021. Vanaf dinsdag 1 juni 2021 kunnen de wandelaars zich inschrijven via de website van de Vierdaagse van de IJzer: Vierdaagse van de IJzer vzw

Vanzelfsprekend hecht het Organiserend Comité groot belang aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers en deelnemers, en worden de nodige aanpassingen en maatregelen voorzien om te beantwoorden aan de geldende COVID-19-richtlijnen.

Voor meer informatie kan u terecht bij het permanent secretariaat van de Vierdaagse van de IJzer: