Voordracht : Sporen van de Eerste Wereldoorlog langs de Vrijbosroute
31 January 2017 - Langemark - Bron: Gemeente Langemark-Poelkapelle
In het kader van de herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog, organiseert de gemeente Langemark-Poelkapelle opnieuw een voordracht met de Eerste Wereldoorlog als thema.  Dit keer hebben we Kevin Breyne uitgenodigd om op 1 maart 2017 om 20u in CC den Tap te komen spreken over de sporen van de Eerste Wereldoorlog langs de Vrijbosroute, ook wel gekend als ‘Spoorlijn 63’. Kevin Breyne bracht rond dit thema eerder al een boek uit. Hij is dus sterk gedocumenteerd om de gekende, maar vooral de minder bekende aspecten van de oorlogsgeschiedenis rond deze gewezen spoorlijn uit de doeken te doen. 

Kevin is naast leerkracht ook professioneel gids bij ‘ Rent A Guide’. Hij weet dus als geen ander met gemak een geïnteresseerd publiek te boeien.  Wil je meer weten over ‘ Het pantzerturm  van het Vrijbos’ of wat er allemaal gebeurde bij Vee Bend Bunker, schrijf je dan gratis in via deze link.

PS: Zet alvast volgende data ook al in jouw agenda : 25 maart 2017 om 20u in Basisschool Sint-Juliaan: De theatervoorstelling ‘Menschen… in den Grootten Oorlog”.( Tine Ruysschaert-Bart Cafmeyer – Aurel Sercu)